miercuri, 25 mai 2011

Vizita in India

Marea problema in vizitarea Indiei este ca nu exista nicio regula privind locul in care sa te duci prima data. Geografia tarii raspunde dorintelor de clima calda sau rece,de peisaj desertic spectaculos sau montan,cu vegetatie luxurianta ,iar cultura sa in fiecarea zona este ametitor de bogata si sofisticata.
De aceea daca pleci in India poti face orice doresti .Tara este mult prea mare pentru a fi cunoscuta intr-o calatorie si nici chiar in zece.
Prima vizita ideala ar putea insemna o saptamana in Sud ,apoi o saptamana in Nord .
Puteti organiza o calatorie care sa se potriveasca oricarui domeniu de interes,fie el istoric,naturalist ,filosofic,arhitectural,al excursiei in sine,al muzicii,al bucatariei sau al cazarii in hotelurile-palat.
Cu cat petreci mai mult timp in India cu atat trebuie sa vizitezi mai multe locuri ,mai multe zone in care trebuie sa iti petreci mai multe nopti pentru a cunoaste bucataria locala,mestesugarii locului,sa faci drumetii catre zonele izolate si sa te plimbi pe strazile laterale,sa vezi cum traiesc oamenii de acolo.
Indienii sunt prietenosi ,dornici de a-si face cunostinte noi si adesea buni vorbitori de limba engleza.De asemenea sunt foarte ospitalieri la sarbatorile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu